Fortsæt til hovedindholdet
Bibliotek
Solidaritetsinitiativ om støtte til Nigeria
Støtte til Nigeria

Solidaritetsinitiativ om støtte til Nigeria

Opfordring fra biskoppen og Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde til at bede for situationen i kirkebønnen og opfordring til at lave en særindsamling til kirkens nødhjælps- og genopbygningsarbejde


Viborg Stift har gennem mange år haft en særlig relation til Kristi Lutherske Kirke i Nigeria.

I løbet af sommeren er denne kirke blevet ramt af blodige angreb, der har kostet flere hundrede af kirkens medlemmer livet.

Derfor er der i dag fra biskop Henrik Stubkjær og Stiftsudvalget for Økumeni, Mission og Religionsmøde v/stiftspræst Peter Fischer-Nielsen sendt brev til samtlige stiftets præster og menighedsråd med en opfordring til at bede for kirken i Nigeria og støtte det hjælpearbejde, der nu er sat i gang oven på tragedien.. Se brevet her

 

Mange landsbyer i delstaten Adamawa er den seneste uges tid blevet angrebet af nomadestammer ved natlige overfald. Mission Afrika hjælper de mange flygtninge. 


(Foto og billedtekst: Med tilladelse - fra Mission Africas hjemmeside)

Læs mere om situationen på www.missionafrika.dk og i denne erklæring fra Det Lutherske Verdensforbund: https://www.lutheranworld.org/news/deep-concern-about-escalating-violence-nigeria. 

Spørgsmål kan rettes til stiftspræst Peter Fischer-Nielsen, e-mail: pfn@km.dk eller tlf. 2399 8840